Wij zijn wij?

Vakmanschap sinds 1992

Timmerbedrijf Everaers is in 1992 opgericht door Roger Everaers. Na jarenlange ervaring als timmerman begon hij voor zichzelf in een garage aan huis. Roger en zijn zoon Mitch werken samen met een team van enthousiaste vakmensen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

MEER DAN ALLEEN HOUT
Voor iedere klus stellen wij een team aan vakbekwame mensen in binnen en/of buitendienst samen. Op deze manier kunnen wij u alles uit handen nemen. Van concept/tekening tot vergunningaanvraag, van beton- en grondwerk tot schilder- en stucwerk. We hebben een eigen spuitafdeling zodat bijvoorbeeld kozijnen al in de grondlak staan bij plaatsing. We verzorgen desgewenst alle hang- en sluitwerk voor ramen en deuren en kunnen u helpen met de electro en zelfs het plaatsen van sanitair. Uw hele project kan indien gewenst door ons ingevuld worden.

WIJ GAAN VOOR DUURZAAMHEID
Timmerbedrijf Everaers is een bedrijf waar vakmanschap vooral staat. De gebruikte materialen en houtsoorten zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Bij ons is ook niets standaard. Alles is mogelijk. Maar kwaliteit voert de boventoon.

PERSOONLIJK ADVIES
De wensen van u staan bij ons centraal. Dit begint met een gedegen persoonlijk advies door een deskundige binnen ons bedrijf. U heeft direct contact met ons en kan er op rekenen dat we onze afspraken nakomen. Het eindigt natuurlijk met perfect vakwerk.

BIJZONDER MAATWERK IS ONZE PASSIE
We worden graag uitgedaagd. Onmogelijk wordt bij ons mogelijk. Wij zoeken samen met u naar de meest ideale oplossing. Met een grote passie voor het vak en jarenlange ervaring durven wij elke uitdaging aan.

VAKMANSCHAP TOONT ZICH IN DE DETAILS
Wij tonen u graag alle bouw- en afwerkingstechnieken binnen uw vraagstuk. Ook laten wij u geselecteerde referentieprojecten zien, die als extra inspiratie dienen. Vervolgens kunnen wij met een uitgewerkt plan uw project realiseren.

logo_everaers_los
Schuttersstraat 21-23
6181 AC, Elsloo

Roger: T 06-51330008
Mitch: T 06-53301086

info@timmerbedrijf-everaers.nl